Pentru SCHIMB :

Daca dorești să schimbi masura - sau produsul taxa de transport este de 40 lei cost care revine exclusiv consumatorului - iar procedura implica sa ne contactezi prin mesaj pe Facebook messenger pentru a verifica datele tale și a îți putea oferii o soluție cat mai optimă avand posibilitatea de a schimba masura , culoarea sau produsul. Termen de manufacturare schimb 15 zile LUCRĂTOARE.

Comanda trebuie sa se afle in termenul de 14 zile de retur/schimb.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru RETUR : 

1.                         Pentru restituirea banilor clientul trebuie sa completeze următoarea cerere:

Cerere restituire bani

Si sa o trimită către noi la adresa de e-mail  : [email protected]

2.    După completarea cererii și trimiterea acesteia pe email,

Trebuie sa contactezi orice firma de curierat ( in afara de Urgent-Cargus, GLS, Posta Romana) și sa ne trimiti produsul retur la adresa : 

Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA - Etaj 1 Cam 1- Fashionhaine.ro , telefon : 0764763215

Retur prin Curier rapid – Colet fără ramburs și fără plata la destinatar ,costul aferent returnării bunului revine exclusiv consumatorului .

Coletele expediate fara plata transport, sau cu ramburs nu vor fi acceptate.

In cazul produselor receptionate care prezinta modificari fizice sau semne de purtare ,mirosuri, spalate ,pete, taieturi, cusaturi rupturi sau cu orice alte tipuri de modificări aduse produselor(scurtat modificat etc) - in acest caz diminuarea sumei de retur este de 100%.

Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzător pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

  Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de către client in interiorul cererii , FashionHaine.ro se sustrage de la orice tip de vina in cazul neconcordantelor intre datele reale și cele completate în cerere.

Returul NU se preia telefonic, procedura de retur trebuie trimisă în scris pe e-mail

Conform legii :    OUG 34/2014 termenul de notificare a intenției de returnare a produselor este de maximum de 14 zile calendaristice , consumatorul returnează produsele pe cheltuiala proprie ,
fără intarziere nejustificata și in decurs de cel mult 14 zile de la data la care a comunicat decizia de a se retrage din contract pe e-mail : [email protected]
Prin plasarea comenzii pe site-ul www.fashionhaine.ro clientul isi ofera consimtamantul ca plata retur sa i-se execute
în contul bancar indicat în cererea de retur aferentă condițiilor de utilizare a site-ului www.fashionhaine.ro