Bun venit pe Fashionhaine.ro,

    Acest site apartine  si este operat de Jigsaw Manufacturing srl o societate inmatriculata si organizata in conformitate cu legile din Romania, inregistrata la Oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul Bucuresti cu ROONRC.J40/14498/2017, cod unic de indentificare RO 38107811 cu sediul social/punct de lucru in Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA etaj 1 cam 1 si este definit in continuare ca "OPERATOR"  

     Prezentele specificatii legale(prezentii " Termeni") se aplica integral continutului site-ului web sub nume de domeniu www.FashionHaine.ro("site web") si a oricarei corespondente purtate intre "CLIENT" si "OPERATOR".

   Utilizarea site-ului web reprezinta consimtamantul Clientului asupra termenilor și condițiilor menționate mai jos de catre Operator indiferent daca acesta alege sa se intregistreze la noi sau nu si accordul acestuia de a primii mesaje electronice(E-mail), telefonice(SMS) sau apeluri telefonice in legatura cu produsele comercializate sau in legatura cu cererea/ile plasate catre Operator. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, recomandăm Clientilor nostrii citirea acestora înainte de utilizarea site-ului și plasarea unei cereri de livare. In cazul in care nu acceptati acesti Termeni, nu utilizati Site-ul web.

1. Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate a site-ului www.FashionHaine.ro vine in sustinerea si protejarea confidentialitatii datelor Clientilor.
JIGSAW MANUFACTURING SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul sistemului informatic. Informatiile vor fi utilizate doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale sau promotii etc., avand acordul utilizatorului in prealabil. Furnizarea datelor catre FashionHaine.ro nu este obligatorie din partea Clientului , el putand refuza furnizarea  de informatii in orice circumstante , si este intitulat la dreptul de a solicita stergerea acestora din baza de date fara un motiv necesar. Pentru a se putea realiza stergerea din baza de date, utilizatorul va trebui sa trimita un e-mail la adresa [email protected] 

2. Copyright

Intreg continutul site-ului www.FashionHaine.ro (text, grafice, imagini, butoane, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Jigsaw Manufacturing srl o societate inmatriculata si organizata in conformitate cu legile din Romania, inregistrata la Oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul Bucuresti cu ROONRC.J40/14498/2017, cod unic de indentificare RO 38107811 cu sediul social/punct de lucru in Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA etaj 1 cam 1 si este protejat in conformitate cu Legea Drepturilor de Autor.

Graficele, logo-ul, antetul si imaginile de pe FashionHaine.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin JIGSAW MANUFACTURING SRL ,utilizarea neautorizata a oricarei portiuni din www.FashionHaine.ro("site web") fara permisiunea proprietarului dreptului de autor se considera o incalcare a acestor drepturi si va fii actionata juridic in instanta.

3. Accesul & Utilizarea Site-ului

Plasarea comenzilor pe site-ul Fashionhaine.ro este atat simplu ca si sigur , puteti face achizitii singurare sau multiple din produsele prezentate in oferta noastre atat prin inregistrare/crearea unui cont pe site si folosind doar datele minim necesare plasarii unei comenzi online ( fara crearea unui cont ).

Clientul decide cum ii este mai comod in momentul finalizarii cumparaturilor si plasarea acestora in cosul virtual .

Contul de utlizator

Pentru o buna facilitare a serviciilor site-ului fashionhaine.ro recomandam crearea unui cont . Procesul de inregistrare este unul simplu si necesita doar informatii personale bazice ( nume, prenume , telefon , adresa e-mail , adresa de contact , adresa de livrare/ facturare).

Orice vizitator se poate intregistra inainte de inceperea cautarii produselor pe site. In coltul din dreapta sus a paginii doar printr-un singur click pe butonul " Autentificare", urmand dupa a fii redirectionat catre introducerea manuala a datelor personale. Totodata in urma autentificarii aveti posibilitatea de a va abona la newsletterul nostru sau nu. In orice moment clientul se poate dezabona de la newsletter sau modifica setarile acestei optiuni din cont-ul de client . 

Formularul de inregistrare se completeaza o singura data in cazul autentificarii ,urmand ca ulterior sa fie necesara doar intregistrarea in sistem si selectarea produselor dorite pentru plasarea cererii de comanda.

Pentru orice intrebari, ne puteti contacta pe e-mail la adresa : [email protected]

Efectuarea comenzilor fara cont de utilizator

Toti utilizatorii site-ului fashionhaine.ro pot plasa cereri de comenzi fara inregistrare in cadru de utilizator, furnizand doar datele minime de plasare a unei cererii  ( nume, prenume , adresa de livrare/facturare , numar de telefon si adresa de e-mail)

3. Informatii Generale despre Produse si Preturi

   Toate produsele se confectioneaza in baza cererii plasate de client pe site in cel mult 30 zile lucratoare de la data plasarii cererii pe site/facebook

   Aceste informatii vor fi transmise si prin e-mail. 

   Imaginile cu produsele, ofertele sau preturile pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

   Produsele comercializate prin intermediul www.FashionHaine.ro("site web") sunt noi, in ambalajul original , iar in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

  Imaginile publicate pe site cu produsele pot sa difere, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului, tabletei, teleonului sau dispozitivelului electronic folosit de catre client.

   Denumirea produsului, codul de indentificare al produsului, culoarea inscrisa sau orice alte specificatii marcare pe www.FashionHaine.ro("site web") au caracter informativ si nu pot aduce motiv de acuzatie.

3.a Cererea de efectuare produs. 

Se defineste ca cerere de efectuare a unui produs atunci cand un "CLIENT" acceseaza www.FashionHaine.ro("site web") si plaseaza prin intermediul acestuia o cerere pentru produsul/ele dorite . Cererea de efectuare produse nu reprezinta confirmarea ca produsele sunt in stoc sau ca se poate onora cererea plasata. Confirmarile scrise receptionate de catre "CLIENT" au caracter informativ si nu pot atrage obligatii contractuale.

Cererea de efectuare produs poate fi plasata doar de persoanele care au implinit cel putin 18 ani.

"CLIENT-ul" are obligatia de a consulta tabelul de dimensiuni atasat fiecarui produs in parte si sa urmeaze intructiunile de masurare din acesta. Produsele sunt executate in masa conform tabel, si nu sunt confectionate la comanda conform specificatii client. De asemenea NU se vor accepta modificari/ ajustari la produsele comandate.

Cereriile plasate in sistem NU se modifica ulterior .

3.b Serviciul TAXARE URGENTA reprezinta prioritizarea cererii curente inaintea cererilor deja existente la momentul respectiv,prin achitarea unei taxe fixe de 100 lei care accelereaza timp-ul de executie approximativ al cererii in functie de complexitatea cerererii dvs. 

Serviciul taxare de urgenta este NERAMBURSABIL.

5. Politica de Plata & Livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul FashionHaine.ro se poate realiza prin urmatoarele modalitati:

  •  Plata ramburs – la primirea coletului
  •  Transfer bancar – plata in avans ( in cazul comenzilor internationale )

Produsele vor fi trimise prin urmatoarele metode de transport :

  • GLS - Curier - NU livram in Bucuresti!

6. Politica de Returnare si Schimbare produse

6.1 Pentru schimb :

Daca doresti sa schimbi masura - sau produsul taxa de transport este de 50 lei cost care revine exclusiv consumatorului - iar procedura implica sa ne contactezi prin mesaj pe facebook pentru a verifica datele tale si a iti putea oferii o solutie cat mai optima avand posibilitatea de a schimba masura , culoarea , produsul. Termen de schimb 15 zile LUCRATOARE.

6.2 Pentru retur : 

A.                         Pentru restituirea banilor client-ul trebuie sa completeze urmatoarea cerere:

Cerere restituire bani

Si sa o trimita catre noi la adresa de e-mail  : [email protected]

B.    Dupa completarea cererii si trimeterea aceasteia pe e-mail,

Trebuie sa contactezi orice firma de curierat ( in afara de GLS, Posta Romana) si sa ne trimiti produsul retur la adresa : 

Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA - Etaj 1 Cam 1- Fashionhaine.ro , telefon : 0775130860

Retur prin Curier rapid – Colet fara ramburs si fara plata la destinatar ,costul aferent returnării bunului revine exclusiv consumatorului .

Coletele returnate fara plata transport, sau cu ramburs nu vor fi acceptate.

In cazul produselor receptionate care prezinta modificari fizice sau semne de purtare ,mirosuri, pete, taieturi, cusaturi rupturi sau cu orice alte tipuri de modificari aduse produselor(scurtat modificat etc) - in acest caz diminuarea sumei de retur este de 100%.

Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

  Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in interior-ul cererii , FashionHaine.ro se sustrage de la orice tip de vina in cazul neconcordantelor intre datele reale si cele completate in cerere.

Conform legii :    OUG 34/2014 termenul de notificare a intentiei de returnare a produselor este de maximum de 14 zile calendaristice

 Returul NU se preia telefonic, procedura de retur trebuie trimisa in scris pe e-mail

C. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.fashionhaine.ro client-ul isi ofera consimtamantul ca plata retur sa i-se execute in cont-ul bancar indicat in cererea de retur aferenta contiilor de utilizare a site-ului www.fashionhaine.ro

7. Abonarea & Dezabonarea la Newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului FashionHaine.ro este gratuita, voluntara si presupune acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

8. Garantia legala de conformitate 

Societatea noastră, în calitate de vânzător, asigură calitatea produselor achiziționate. Perioada de garantie comerciala a produselor de imbracaminte si accesorii comercializate de societatea noastra este de 30 de zile de la data achizitiei produsului. În condiții normale de utilizare aceste produse sunt garantate pentru orice defect de fabricație pe o perioadă egală cu durata medie de utilizare de 30 de zile de la data achiziționării.

Prezentul certificat de garantie comerciala este intocmit si eliberat in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata si modificata prin OG nr. 9/2016 și ale OG nr. 21/1992, privind protectia consumatorilor, republicata și modificata.

Drepturile prevazute prin lege consumatorilor (inclusiv garantia legala de conformitate prevazuta de art. 2 alin. e¹  coroborat cu art. 16 si 16² din Legea  nr. 449/2003) nu sunt afectate de garantia comerciala oferita. Prin prezenta, consumatorii sunt informati in mod nemijlocit ca durata medie de utilizare a produsului este de 30 de zile de la achizitie, caz in care garantia legala de conformitate acordata consumatorilor (astfel cum este aceasta notiune definita de art.2 pct. 2 din OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor este limitata la aceasta perioada, in conformitate cu dispozitiile art. 16² din Legea nr. 449/2003.

9. Date de Identificare ale Firmei

JIGSAW MANUFACTURING SRL
CUI: RO 38107811
ROONRC.J40/14498/2017 
Sediu: Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA etaj 1 cam 1
Capital social: 200 lei